Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic situat a Mollerussa - Lleida podem oferir a tots els nostres clients situats en diferents punts geogràfics, els serveis següents: Disseny d'Imatge Corporativa - Branding // Packaging i etiquetatge segons normativa legal de productes // Disseny web i E-commerce // Màrqueting Offline, Online i Posicionament // Publicitat Offline i Online Disseny i Gestió // Servei d'Impremta i Arts gràfiques

Imagen Corporativa / Branding para ActelGrup Lleida

El disseny d’imatge corporativa és el que pot representar millor la personalitat de l’empresa, per això és tan important la conjugació d’elements com el logotip , la tipografia i els colors escollits. Definir des del principi la imatge d’una empresa significa posicionar-se bé a la ment del consumidor, convertint la marca en una unitat fàcilment reconeguda i recordada, que realça la publicitat . Un bon branding ha de ser una imatge coordinada entre tots els elements visuals, comunicatius i comercials de lempresa.

+ info

En un mercat globalitzat, on els productes són similars i la competència salvatge una bona idea de packaking és el que pot diferenciar de la resta de la competència, pot ser l’element diferenciador que influeix en la decisió de compra d’un consumidor i que fa que es decideixi adquirir un producte o un altre. Estudiem el teu producte, el seu mercat i el seu públic per poder dissenyar el packaging més adequat a la seva destinació, trobem allò que fa especial o diferencial al teu producte i ho posem de manifest.
En dissenyar el packaging o etiquetes ens adaptem a la llei i la normativa de cada país que es vulgui exportar o intentar solucionar amb un disseny global per a tots.

+ info
diseño pakaging lleida
Diseño web de sabority.com en magento

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi , combinat amb la facilitat dús, que atregui clients i els permeti obtenir la informació que busquen de forma ràpida i senzilla. Obtenir un bon disseny web, creatiu, clar i efectiu, és clau per a la presència en línia de la teva empresa o del teu producte.
Treballem el disseny web i el disseny de botigues en línia , el posicionament web, xarxes socials…
Tenim botigues pròpies d’e-commerce, cosa que ens dóna un alt grau d’experiència en aquest sector i ens permet entendre les necessitats particulars de les empreses i dissenyar l’estratègia conjunta amb altres canals de venda com Amazon, Miravia, Ebay…

+ info

L’estratègia a nivell de màrqueting en línia es plasma en un pla de màrqueting en línia que defineix els objectius de l’empresa, s’analitza el sector i la competència, es trien les eines idònies, es defineixen les estratègies, s’implementen les accions per dur a terme i es medeixen i avaluen els resultats. Duem a terme plans de; posicionament natural o SEO, enllaços patrocinats o SEM, xarxes socials o Social Media, E-mail màrqueting, etc

+ info
marketing digital lleida
Gestión Publicidad Lleida

Aparèixer al lloc adequat en el moment adequat, no és qüestió de causalitat.
Què vols transmetre? A qui? Amb quina finalitat?
Sota aquestes preguntes treballem la publicitat. Estudiant i buscant el missatge i el vocabulari més adequat per al vostre interlocutor, per vendre un producte, serveis d’empresa, professionals, o valors de l’empresa. Treballem la publicitat tant online com offline buscant el millor lloc per que et vegin els clients potencials, podem fer un estudi sobre la base d’un pressupost anual o objectius de màrqueting.

+ info

Un cop finalitzat el disseny gràfic, l’avaluació del producte final, treballem les arts finals i la impressió o l’especialista més adequat en funció de la naturalesa del material a imprimir.
La impressió és l’art de trobar un equilibri entre cost, qualitat i servei.
Deixa’ns assessorar-te per garantir un resultat positiu en tots els teus projectes d’impressió.

+ info
Imprenta Lleida