Esteve Niubó nou Branding, o perquè portar un projecte de disseny gràfic a una bona impremta

Esteve Niubó , com haureu vist al Portfolio ha renovat la seva imatge. En aquest procés de renovació és crucial portar els nous elements a imprimir a una bona impremta de qualitat.

Per què?
Ja que has gastat temps, esforç i diners per aconseguir una nova imatge, aquesta ha de lluir. Normalment impremtes de baix cost imprimeixen a quilos no per qualitat.

En triar una bona impremta professional ens assegurem controls de qualitat del color, suports i acabats, quedant imprès un material de qualitat que es fa mirar. Al capdavall hi ha el teu nom o el de la teva empresa i ací la imatge que vols donar.

Esteve Niubó ens va fer cas i vam portar a imprimir les seves Carpetes / Portafolis, Targetes de Visita – Comercials i Roll-Up’s a SuperPrinting.store , la nostra impremta de confiança.

El resultat va quedar espectacular, tal com esperàvem, amb els colors lluents i els acabats excel·lents.

És per això que encaridament aconsellem portar els treballs a bones impremtes per aquestes raons:

Garantia de qualitat
Les bones impremtes utilitzen equips i materials d’alta qualitat , cosa que garanteix que el disseny s’imprimeixi amb precisió, claredat i exactitud de color. El resultat és un producte professional que representa fidelment la intenció del disseny.

Experiència i assessorament
Els impressors experimentats poden oferir un assessorament valuós sobre diversos aspectes del procés d’impressió, com la selecció del paper, els acabats i la gestió del color . La seva experiència ajuda a optimitzar el disseny per a la impressió, garantint el millor resultat possible.

Coherència
Els bons impressors mantenen la coherència en totes les impressions, cosa que és crucial per als projectes que requereixen diverses còpies o elements que han de coincidir amb precisió. Una qualitat uniforme garanteix que el disseny mantingui la integritat i transmeti un missatge coherent.

Accés a serveis especialitzats
Algunes bones impremtes ofereixen serveis especialitzats, com ara impressió en gran format, acabats personalitzats (per exemple, gofrat, estampat) i papers especials. Aquests serveis permeten afegir elements únics al disseny i crear elements visuals cridaners.

Eficàcia i puntualitat
Les impremtes fiables lliuren les impressions a temps i segons les especificacions. Això és essencial per complir els terminis del projecte i garantir un progrés fluid.

Rendibilitat
Tot i que les bones impremtes poden cobrar preus més alts, el valor que proporcionen en termes de qualitat, experiència i eficiència sovint compensa el cost . A més, evitar errors d’impressió o reimpressions per mala qualitat pot estalviar diners a llarg termini.

Presentació professional
Les impressions d’alta qualitat reflecteixen positivament la vostra professionalitat i atenció al detall. Tant si imprimeixes material de màrqueting, material gràfic o altres projectes de disseny, una qualitat d’impressió superior millora la percepció de la feina i de la marca.

Estudi de Disseny Gràfic Garsaball Branding – Mollerussa – Lleida – Online

Contacte:
Esteve Niubó – Enginyer Consultor – Project Management

Twitter: https://twitter.com/EsteveNiubo
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/esteve-niubo-ingeniero-consultor/
Pinterest: https://www.pinterest.es/esteveniubomir/
Youtube: https://www.youtube.com/@EsteveNiubo

 

Post A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.