Pàgines d’empresa dins de xarxes socials. Què cal tenir en compte?

Crear i gestionar pàgines dempresa a les xarxes socials és un aspecte important duna estratègia de màrqueting digital.

Abans de començar a obrir aquestes pàgines, cal tenir en compte que s’han d’actualitzar i mantenir, per oferir una bona imatge d’empresa.

Si per contra no se sap bé quan s’actualitzaran, és millor no donar d’alta, ja que pot donar confusió a l’usuari, en veure per exemple una única notícia publicada fa anys, sense cap més contingut.

Factors clau que cal tenir en compte a l’hora de crear i mantenir pàgines d’empresa a les xarxes socials :

Adaptar a cada xarxa social la mida de les imatges, el logotip, etc… cada xarxa té mesures diferents, les quals s’han d’adaptar per crear una bona imatge de marca i bon branding .
En aquest enllaç hi ha les mesures de cada xarxa social actualitzada al 2024. > https://blog.hootsuite.com/es/tamano-de-las-imagenes-en-redes-sociales/

Marca coordinada, utilitzar els elements de marca corporatius, com logotips, colors i imatges de portada, a totes les plataformes de mitjans socials per mantenir una identitat de marca corporativa coordinada.

Perfils complets, omplir a fons tota la informació del perfil, inclosa la descripció de lempresa , les dades de contacte i lenllaç al lloc web. Els perfils incomplets poden donar una impressió de manca de professionalitat .

Estratègia de continguts, desenvolupar una estratègia de continguts que s’alineï amb els objectius empresarials . Compartir una combinació de continguts que inclogui publicacions promocionals, continguts educatius, notícies del sector i imatges atractives.

Participació de l’audiència, activament amb la vostra audiència responent a comentaris, missatges i mencions. Fomenta els debats i crea un sentiment de comunitat al voltant de la teva marca.

Calendari de publicacions, establir un calendari de publicacions coherent. Això ajuda a mantenir l’audiència interessada i conscient de la vostra presència. Considereu la possibilitat d’utilitzar eines de programació per planificar les publicacions amb antelació.

Atractiu visual, utilitzar imatges i gràfics d’alta qualitat que vagin amb la teva marca. L’atractiu visual és crucial a les xarxes socials , i els continguts cridaners tenen més probabilitats de ser compartits.

Anàlisi i mètriques, familiaritzar-se amb les anàlisis que ofereixen les plataformes de xarxes socials per conèixer el rendiment de les publicacions . Realitzar un seguiment de mètriques com l’abast, la participació i les taxes de conversió per perfeccionar-ne l’estratègia.

Publicitat dirigida , aprofitar les opcions de publicitat dirigida que ofereixen les xarxes socials. Això us permet arribar a grups demogràfics específics, assegurant-vos que el seu contingut és vist pel públic adequat .

Seguir les tendències, mantenir-se informat sobre les tendències i temes actuals del teu sector. Comparteix contingut rellevant i participa en converses sobre tendències per augmentar la seva visibilitat .

Optimització específica per a cada plataforma, adaptar el contingut a cada plataforma de mitjans socials. El que funciona a Instagram pot no ser adequat per a LinkedIn. Personalitzar lenfocament en funció de laudiència i les característiques de cada plataforma.

Suport dels empleats, proveïdors, clients de confiança, animant a participar-hi i compartir el contingut de l’empresa. La promoció per part dels empleats pot ampliar significativament el seu abast i millorar la credibilitat de la marca.

Supervisar i respondre els comentaris, les ressenyes, els comentaris i les mencions. Respondre ràpidament tant a les opinions positives com a les negatives, demostrant així el compromís amb la satisfacció del client.

Familiaritzar-se amb les condicions de servei, directrius i polítiques de cada plataforma de mitjans socials per garantir-ne el compliment. Les infraccions poden comportar sancions o la suspensió del compte.

Si es presta atenció a aquests factors, es podrà crear una presència sòlida i eficaç per a l’empresa a les xarxes socials, fomentant les connexions amb el públic i impulsant els objectius empresarials.

A Garsaball Branding tenim experiència en obrir pàgines d´empresa dins de les xarxes socials. Tenint cura, la imatge i la informació detallada de l’empresa, serveis, horaris, etc…
Si necessites ajuda contacta’ns>>>>

Pàgines d'empresa dins de xarxes socials

Pàgines d’empresa dins de xarxes socials

 

Estudi de Disseny Gràfic Garsaball Branding – Mollerussa – Lleida – Online

Post A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.