Garsaball Branding
Avinguda de Balaguer, 13 – 3a planta
25230 Mollerussa (Lleida)

info@garsaballbranding.es
T. 973 60 11 22

David Garsaball = Disseny Gràfic

Fundat el 2002 per David Garsaball, portem més de 20 anys d’experiència al nostre sector. Treballem des de Mollerussa al Pla d’Urgell a Lleida una zona rural de gran producció agroalimentària, per la qual sentim passió i identitat, que en casos es pot reflectir a les nostres feines.

Som racionals per analitzar dades de manera objectiva, però també connectem amb les persones i amb el costat humà de les marques. Sabem escoltar i també intuir que hi ha darrere les paraules. Podem enfocar sense deixar de mirar què passa al voltant.

Tenim la formació, el rigor, l’aptitud i la professionalitat, però sobretot tenim la il·lusió i les ganes per fer el que fem de la millor manera possible.

Acceptem reptes sobre branding, imatge corporativa, disseny de packaging, disseny web, botigues en línia, màrqueting en línia, publicitat.

Ens comuniquem molt mitjançant internet, videoconferències… amb els nostres clients de diferents parts de la geografia. Però sempre ens ve de gust fer un bon cafè presencialment pel contacte humà.

Així que si vols desplaçar-te a Mollerussa per conèixer-nos et rebrem amb un bon cafè.

Altres empreses vinculades al nostre Estudi

Valors

de nuestro Estudio de Diseño

Creativitat 0 %

Solucions 0 %

Compromís 0 %

Proximitat 0 %

Empeny 0 %

Experiència 0 %

Garsaball Barnding Diseño gráfico Mollerussa Lleida

Parlem?

Si tens un projecte en ment i creus que podem encaixar, o si necessites més informació sobre l’estudi o del que fem si us plau posa’t en contacte.

Podem tenir una reunió presencial, per telèfon, via skype, o altres…
Moltes Gràcies!

David Garsaball

linkedin

Contacto