tienda online lleida

Disseny Web / E-Commerce

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat dús, que atregui clients i els permeti obtenir la informació que busquen de forma ràpida i senzilla. Obtenir un bon disseny web, creatiu, clar i efectiu, és clau per a la presència en línia de la teva empresa o del teu producte.

Disseny web, botigues online, Mollerussa - Lleida

Treballem el disseny web i el disseny d'e-commerce. Disposem de botigues online pròpies desenvolupades per nosaltres, cosa que ens dóna un alt grau d'experiència en aquest sector i ens permet entendre les necessitats particulars de les empreses. A més, podem augmentar l'estratègia conjunta amb altres canals de venda com Amazon, Ebay, Miravia…

Analitzem les necessitats que requereixi el teu lloc web , per triar la plataforma més adequada per a la bona fi del projecte. (WordPress, Woocommerce, Prestahop, Shopify, Magento…)

A Garsaball Branding , desenvolupem a través d’un procés que inclou diversos passos clau:

1. Definició de metes i objectius, identificar si necessites una web tipus aparador o un e-commerce , en base al temps de dedicació que faràs al teu projecte, haurà de ser escalable? quines funcionalitats necessitarà? qui és el públic objectiu? la teva empresa té productes venibles o és empresa de serveis… definir l’estratègia de dominis per a la web.

2. Investigació del mercat, analitzem la competència, els punts forts i febles, la identificació d’oportunitats i reptes potencials.

3. Arquitectura i disseny, desenvolupem esquemes per visualitzar apartats, disseny i flux.
Apostem per un disseny visualment atractiu amb imatge coordinada i fàcil de fer servir.

4. Desenvolupament a la plataforma triada, instal·lació de plantilles, pluguins requerits, i si es requereix una altra tecnologia necessària per al projecte.

5. Desenvolupament de components front-end (del costat del client) i back-end (del costat del servidor).
Implementar funcions com a pàgines de productes , carros de la compra i autenticació d’usuaris, instal·lació de tpv’s virtuals, PayPal, o altres… instal·lació d’integracions d’agències de transport, etc…

6. Proves. Realitzem proves exhaustives per identificar i corregir errors, així com proves d’usabilitat per garantir una experiència positiva d’usuari. Visualització en diferents navegadors i dispositius per optimitzar un bon disseny responsive . Provem el lloc web o e-commerce a diferents navegadors i dispositius, per respondre i ajustar-se als dispositius mòbils, tant pel seu aspecte atractiu com pel seu funcionament eficaç per a aquells usuaris que es connectessin a la web des de smartphones o tablets.

7. Servidor, configuració del domini/s, l’allotjament i la seguretat.
Assegureu-vos que tots els components funcionen a la perfecció en l’entorn actiu.

8. Llançament i post llançament, supervisem el rendiment del lloc web i el comportament dels usuaris . Si escau implementem actualitzacions i millores basades en els comentaris dels usuaris o l’ús que fan a la navegació.

10. Màrqueting i promoció. aquest punt el desenvolupem més estesament a la secció màrqueting online,

11. Manteniment i actualitzacions, actualització regularment del contingut i les funcions per mantenir al dia el lloc web o l’e-commerce.
Supervisió de la seguretat i/o actualitzacions segons calgui.
Considerar millores i ampliacions contínues en funció dels requisits canviants.

12. Suggeriments per al creixement, vendes en altres canals, Amazon, Ebay, Miravia, o altres marketplaces, logística avançada, internacional, etc…

Al llarg de tot el procés, la col·laboració i reunions periòdiques entre les parts interessades; desenvolupadors, dissenyadors i client, és crucial per a l'èxit del projecte web i/o de comerç electrònic. A més, et mantindrem informat/da periòdicament o quan sorgeixin noves tendències del sector i tecnologies emergents que puguin contribuir a l'èxit a llarg termini de la teva presència online.

Contacta'ns

Per estudiar el teu projecte de Disseny Web /
E-commerce
i poder proposar els nostres serveis, pressupost i/o idees en aquest àmbit.
Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic ubicat a Mollerussa / Lleida / Online.
Contactar