Diseño de packaging lleida

Packaging - Etiquetatge de producte

Estudiem el teu producte, el seu mercat i el seu públic per poder dissenyar el packaging més adequat a la seva destinació, trobem allò que fa especial o diferencial al teu producte i ho posem de manifest.

Packaging etiquetado producto mollerussa lleida

En un mercat globalitzat, on els productes són similars i la competència salvatge una bona idea de packaking és el que pot diferenciar de la resta de la competència, pot ser l'element diferenciador que influeix en la decisió de compra d'un consumidor i que fa que es decideixi adquirir un producte o un altre.

El desenvolupament de packaging és important per garantir que els productes estiguin protegits durant l’emmagatzematge, el transport i l’exhibició i que siguin atractius per als consumidors .

A Garsaball Branding , ho desenvolupem a través d’un procés que inclou diversos passos clau:

El procés generalment involucra diverses etapes, que inclouen investigació, disseny, creació de prototips, proves i fabricació .

1. Investigació: recopilem informació sobre les preferències dels consumidors, les tendències de la indústria i els requisits reglamentaris/legals . També analitzem el rendiment dels materials d’embalatge existents més adequats per al producte en si.

2. Disseny: creem conceptes inicials per als materials de packaging/etiquetatge basats en la informació recopilada durant l’etapa de recerca. Fem fotomuntatges amb els dissenys i envasos, retoquem i analitzem en funció dels comentaris de les parts interessades.

3. Prototipatge: un cop seleccionat un disseny, creem prototips del material seleccionat utilitzant diverses tècniques. També realitzem proves per avaluar l’exercici del material del packaging seleccionat en diferents condicions, com fregament, temperatura, humitat…

4. Requisits legals, normativa d’etiquetatge, codis de barres EAN: avaluem si el producte compleix les normatives i els requisits legals en qüestió. També aspectes com si serveix per a export i en quins països. Si cal sol·licitem els codis de barres identificatius del producte EAN.

5. Fabricació: analitzem i triem a l’empresa que millor pot desenvolupar el packaging / etiquetatge , d’acord amb el preu, qualitat, proveïment, durada de dates de lliurament, aspectes tècnics de muntatge, garanties…

Al llarg del procés de desenvolupament també considerem aspectes com ara la sostenibilitat i l'impacte ambiental. Podent explorar l'ús de materials renovables o reciclables, reduir el malbaratament de l'envàs i optimitzar el disseny per reduir els costos de transport i emmagatzematge.

Contacta'ns

Per estudiar el teu projecte de Packaging / Etiquetatge de Producte i poder proposar els nostres serveis, pressupost i/o idees en aquest àmbit.
Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic ubicat a Mollerussa / Lleida / Online.
Contactar