Imprenta Mollerussa Lleida

Impremta i Arts Gràfiques

Una bona impressió és crucial per garantir un bon producte final, ja es tracti de targetes de visita, fulletons, pancartes o qualsevol altre material imprès. Per això oferim el servei d'impremta de les feines, ja que Garsaball Branding a Mollerussa / Lleida compta amb l'experiència de més de 20 anys d'imprimir tota mena de feines. Coneixem els materials, tintes, sistemes d'impressió, costos i impressors.

Impremta Mollerussa Lleida Arts Gràfiques

Determinem quin sistema d'impressió és més adequat en pro del teu producte, analitzant quantitats, qualitat, terminis i preu. També la base on imprimirem, escollint la tecnologia d'impressió més adequada.

Establim aquestes premisses a l’hora d’imprimir:

1. Qualitat del treball, basant-se en la naturalesa del producte, no és el mateix imprimir un flyer per a un esdeveniment que una etiqueta d’un vi de 150€. Sempre a favor d’un preu competitiu per a tu.
Fem especial èmfasi, en la precisió del color i l’atenció al detall.
Disposem de mostres de treballs realitzats perquè pugueu observar la qualitat, textura i detall.

2. Elecció de la tecnologia d’impressió, les diferents tècniques d’impressió ( òfset, digital, impressió de gran format o impressió especialitzada ) tenen diferents punts forts i són adequades per a diferents tipus de projectes. Triem el més adequat sobre la base del producte, quantitats, acabats… sempre informant-te de l’elecció que suggerim.

3. Integració tecnològica, si la impressió implica dades variables o altres funcions avançades , comptem amb la tecnologia i l’experiència necessàries per gestionar aquests requisits.

4. Temps de lliurament, us informem pels terminis de lliurament per als diferents tipus de projectes.

5. Preu i quantitats, ti facilitem pressupost sense compromís detallat pel teu projecte en funció de quantitats, tecnologia d’impressió, opció d’acabats, terminis de lliurament…

6. Pràctiques mediambientals, la responsabilitat mediambiental és una preocupació; per això ens agrada treballar amb l’ús de materials respectuosos amb el medi ambient.

7. Transport des de Mollerussa – Lleida a la teva ubicació, avui dia on et trobis no és cap problema, enviem el teu producte, allà on vulguis, al teu negoci, a una fira, una delegació, etc.. Treballem amb els millors transportistes que tenen cura del teu material amb garantia.

"Recorda que imprimir és l'art de trobar un equilibri entre cost, qualitat i servei. Deixa treballar professionals del sector per garantir un resultat positiu en tots els teus projectes d'impressió."

Contacta'ns

I fes-nos saber que vols imprimir, i et proposarem, quantitats-preu, acabats, termínis i/o idees en aquest àmbit.
Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic ubicat a Mollerussa / Lleida / Online.
Contactar