Disseny de Packaging i Etiquetatge de Producte

El disseny de Packaging és més que fer un embolcall bonic.

 

En un mercat globalitzat, on els productes són similars i la competència salvatge, una bona idea de disseny de packaging pot diferenciar-te dels teus competidors.

 

El Packaging pot ser l‟ element diferenciador que influeixi en la decisió de compra d‟un consumidor i que faci que es decideixi a adquirir un producte o un altre.

 

Com realitzem el disseny de packaging a Garsaball Branding:

Anàlisi del producte
Estudiem el teu producte, el seu mercat i el seu públic per poder dissenyar el packaging més adequat al seu target, trobem allò que fa especial o diferencial al seu producte i ho posem de manifest mitjançant gràfiques, colors o blancs.

Aspectes legals d’etiquetatge
Cada país disposa d’una llei amb normativa diferent per al packaging o etiquetatge de producte amb sancions importants als incomplidors o retenció de productes a la frontera per incompliment de la normativa.
En dissenyar el packaging o etiquetes ens adaptem a la llei de cada país que vulgui exportar o intentar solucionar un disseny global per a tothom.

Avaluació d’etiquetes i packaging
Juntament amb els nostres partners de reconegut prestigi internacional en l’àmbit de l’ etiquetatge , podem oferir una auditoria per avaluar l’ etiquetatge i/o packaging als països que vulguis exportar. Analitzem, avaluem i fem les correcions al respecte. També et podem oferir la confecció de la Taula de valors nutricionals.

Un bon disseny de packaging ha de fer diferenciar el producte del seu principal competidor, o semblar-se…

Arts finals i Impressió
Un cop finalitzat el disseny i l’avaluació del producte final al mercat de destinació, triem la impremta o especialista més adequat a la qualitat-preu de les etiquetes o packaging .
Depenent dels acabats i naturalesa del producte, número de tiratge, qualitats, tipus de paper, cartró, plàstic, sleeve, etc…

 

Veure projectes de disseny packaging / etiquetatge de producte >>>

Veure la nostra guia de com introduir un producte alimentari al mercat >>>

Necessites fer un projecte de packaging / etiquetatge de producte? Contacta’ns >>>>

Disseny de packaging, etiquetes per a producte

Servei de Disseny de Packaging, Etiquetes per a producte.

 

Estudi de Disseny Gràfic Garsaball Branding – Mollerussa – Lleida – Online

Post A Comment

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.