Diseño y gestión de publicidad

Publicitat, Disseny i Gestió

Treballem la publicitat estudiant i buscant el missatge i vocabulari més adequat per al vostre interlocutor, per vendre un producte, serveis d'empresa / professionals, o valors de l'empresa.

Publicitat Disseny Mollerussa Lleida

Creem la publicitat tant online com offline, perseguint el millor lloc perquè els teus clients potencials et vegin, podem fer un estudi sobre la base d'un pressupost anual o objectius de màrqueting.

Sovint moltes empreses i institucions s’anuncien en llocs inadequats , o amb el missatge o to erroni per a aquell mitjà. Sense un pressupost anual o sense saber gaire del canal en qüestió.

A Garsaball Branding, proposem posar ordre a les teves insercions publicitàries sobre la base del teu pressupost o objectius.

El disseny i la gestió de la publicitat implica crear anuncis visualment atractius i convincents i supervisar la seva inserció/col·locació i rendiment.

1. Definirem els objectius publicitaris, volem anunciar un producte? un servei? la imatge global corporativa de l’empresa?

2. Identificar el públic objectiu, o identificar quin públic té el canal en qüestió.

3. Selecció dels canals publicitaris, anuncis en revistes especialitzades? diari territorial? xarxes socials? publicitat gràfica? publicitat a cercadors? tv local? ràdio?…

4. Disseny i redacció dels anuncis, desenvolupem creativitats publicitàries visualment atractives i persuasives.
Garantir la coherència de la marca o el seu branding en els diferents formats i canals publicitaris. Textos publicitaris convincents i concisos que transmetin el missatge clau i incitin a l’acció.

5. Adaptació del format de l’anunci, adaptant les creacions segons els requisits específics de cada mitjà publicitari. Respectant les especificacions de mida dels anuncis tenint en compte l’impacte visual dels anuncis impresos o de difusió.

6. Pressupost, determinant el preu per a la teva campanya publicitària, tenint en compte els costos associats amb el desenvolupament creatiu, la col·locació i la gestió contínua. O a la inversa , amb el teu pressupost et definim on creiem que seria més efectiva la teva publicitat.

"El disseny i la gestió eficaces de la publicitat requereixen un plantejament estratègic, creativitat i voluntat dadaptació en funció de les dades de rendiment i les tendències del mercat. Revisar i perfeccionar periòdicament l'estratègia publicitària contribuirà a l'èxit a llarg termini a l'hora d'arribar i captar el públic objectiu."

Contacta'ns

Per estudiar el teu projecte de Publicitat, Disseny i Gestió i poder proposar els nostres serveis, pressupost i/o idees en aquest àmbit.
Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic ubicat a Mollerussa / Lleida / Online.
Contactar