A Garsaball Branding , desenvolupem plans de màrqueting digital en funció dels teus objectius i/o pressupost. 1. Objectius: us ajudem en la indicació clara d'aquests. Integrem indicadors clau de rendiment (KPI) per mesurar l'èxit, com ara el trànsit del lloc web, les conversions o la participació. 2. Públic objectiu, a qui ens adrecem? quin llenguatge hem d'usar? Creació d'un perfil de comprador detallat per conèixer dades demogràfiques, interessos i comportament en línia del teu públic. Anàlisi de la competència i del mercat per identificar tendències i preferències. 3. Selecció dels canals de màrqueting , més adequats al públic objectiu.
  • Optimització de motors de cerca (SEO)
  • Màrqueting a xarxes socials.
  • Màrqueting de continguts.
  • Màrqueting per correu electrònic.
  • Publicitat de pagament per clic (PPC).
  • Màrqueting d'influencers.
  • Màrqueting d'afiliació.
4. Desenvolupament destratègia digital , amb integració de diversos canals, definint el missatge i el to, amb continguts de qualitat que ressoni amb laudiència, i amb les millors pràctiques específiques de cada plataforma. 5. SEO, Optimització del lloc web i el seu contingut per als motors de cerca per tal de millorar la visibilitat. 6. SEM, Configuració i gestió de campanyes PPC en plataformes com Google Ads o xarxes socials , segons el pressupost, les opcions de segmentació i els anuncis. 7 Xarxes socials: selecció de les plataformes d'acord amb el públic objectiu. Instagram, Facebook, TikTok, Linkedin, X... Creació de calendari de continguts i programació de les publicacions per mantenir la coherència. Interacció amb l'audiència mitjançant comentaris, missatges i debats. 8. Anàlisi del rendiment: utilitzant eines per fer un seguiment dels esforços realitzats. Anàlisi de les dades per identificar tendències, àrees de millora i estratègies d'èxit.
Per estudiar el teu projecte de Màrqueting Digital i poder proposar els nostres serveis, pressupost i/o idees en aquest àmbit. Des del nostre Estudi de Disseny Gràfic ubicat a Mollerussa / Lleida / Online.